office@edural.ro (+4) 0744 370 224 » (+4) 0760 574 736

Despre Noi

instalator-in-bucurestiEdural Instal este de departea cea mai bună soluție pe care o puteți găsi dacă sunteți în căutarea unui instalator de obiecte și instalații sanitare din București!

Firma noastră va pune la dispoziție oricând un echipaj de instalatori profesioniști care pot răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor dumneavoastră. Având o vastă experiență în domeniul instalațiilor pentru construcții, specialiștii Edural Instal vă oferă soluțiile potrivite oricărei situații ce poate fi întâlnită în exploatarea sistemelor de instalații.

Avand la indemana toate resursele necesare pentru a fi cu adevarat alegerea ideala in instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei sau a blocului in care locuiti, specialistii Edural Instal va stau mereu la dispozitie cu solutii optime la preturi minime.!

Firma va pune la dispozitie intregul sau echipaj de instalatori profesionisti care pot raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor. Avend o vasta experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii, specialistii Edural Instal va ofera solutiile potrivite situatiilor pe care le intalniti in exploatarea sistemelor de instalatii aferente casei.

Avand la indemana toate resursele necesare pentru a fi cu adevarat alegerea ideala in instalarea si repararea ansamblului de conducte care intra in constructia casei sau a blocului in care locuiti, specialistii Edural Instal va stau mereu la dispozitie cu solutii optime la preturi minime.