office@edural.ro (+4) 0744 370 224 » (+4) 0760 574 736

Instalator Sector 1 interventii rapide

INSTALATOR SECTOR 1Instalator sector 1 – Intervenim rapid pentru rezolvarea micilor avarii la instalațiile sanitare, electrice sau gaze la orice adresă din sectorul 1 al capitalei. Desfundăm canalizare, țevi, căzi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseală. Înlocuim țevi sparte. Înlocuim cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tabloul de siguranțe. Verificăm instalațiile de gaze, montăm / demontăm aragaze, centrale termice, boilere.

Țeavă spartă sau înfundată în sectorul 1?

Instalatori cu experiență vă stau la dispoziție 7 zile din 7, 24 de ore pe zi. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați.

Ai probleme cu instalația electrică în sectorul 1?

Noi asigurăm lucrări rapide de mentenanță și de remedieri a avariilor în toate sectoarele din București, inclusiv în sectorul1.
Indiferent de complexitatea lucrării: aveți de schimbat un bec, o lampă de iluminat sau doriți să înlocuiți cablurile din pereți, noi vom răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră.

Instalator sector 1 tel:0760-574.736

 

Edural – solutia perfecta pentru interventii rapide in sectorul 1

Deoarece micile sau marile probleme au darul de a aparea in momente cu adevarat nepotrivite, iti punem la dispozitie serviciile noastre de inalta calitate. Instalatorii cu experienta va stau la dispozitie pentru a rezolva rapid, simplu si eficient problemele cu care va confruntati, in orice zi a saptamanii si la orice ora.

Interventii rapide pentru orice situatie

Intervenim rapid pentru a remedia situatii precum micile avarii la instalatia sanitara, electrica sau gaze la orice adresa din sectorul 1, Bucuresti. Desfundam canale, tevi, cazi de baie, vas WC, scurgeri pe pardoseala. Verificam instalatiile de gaz, montam / demontam aragaze, centrale termice si boilere. Numiti problema iar noi va trimitem specialistul potrivit pentru remedierea situatie. Dupa cum bine stiti, o interventie rapida poate sa va salveze bugetul si sa va asigurati ca o data ce totul este rezolvat de un profesionist nu vor mai aparea probleme foarte curand. Alegerea unui profesionist poate sa fie destul de dificila mai ales atunci cand nu cunoasteti exact pe cine ati putea chema la o ora tarzie. De cele mai multe ori, recomandarile prietenilor sau a familiei nu se dovedeste a fi o solutie potrivita, asadar, pastrati numarul nostru de telefon si contactati-ne oricand aveti nevoie de ajutor profesionist.

Contati pe profesionisti chiar si atunci cand schimbati un bec

Intevenim chiar si atunci cand aveti numai o problema minora, ca de exemplu schimbarea unui bec sau doriti sa schimbati cablurile din pereti. Profesionistii nostri intervin cu solutii rapide si realizeaza lucrari de inalta calitate astfel incat sa fiti pe deplin multumit de munca pe care vi-o punem la dispozitie. Pentru noi orice solicitare este importanta si o tratam cu promptitudine. Indiferent de complexitatea lucrarilor noi suntem aici pentru dumneavoastra pregatiti cu echipamentele potrivite si gata sa va punem la dispozitie toata experienta noastra.

Munca unui profesionist nu se va putea compara niciodata cu al unui meserias de rand iar motivele sunt multe: in primul rand autorizatiile necesare, calitatea, durabilitatea solutiilor in timp si multe altele. Toate materialele utilizate pentru remedierea situatiilor urgente sunt de calitate si alese cu grija de profesionistii nostri, astfel incat sa se asigure o lucrare de calitate superioara. Pentru noi este foarte important ca lucrarile realizate sa fie durabile iar rezultatele sa fie pe termen lung.

Ne-am indepartat total de conceptul ,,omul bun la toate dar expert la nimic” si fiecare profesionist isi cunoaste foarte bine meseria. In plus, detin certificari si pregatiri in domeniu iar cunostintele acumulate au fost aplicate in practica si au capatat experienta necesara pentru realizarea acestor interventii.

Va stam la dispozitie cu cei mai buni instalatori din sectorul 1 si, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Iar pentru a va putea pregati temeinic pentru interventie puteti sa faceti si o simulare de pret ceea ce va va ajuta sa determinati care este pretul si daca se incadreaza in bugetul disponibil.