office@edural.ro (+4) 0744 370 224 » (+4) 0760 574 736

Instalator Sector 4 interventii rapide

INSTALATOR SECTOR 4Instalatori sector 4 – intervenim urgent pentru rezolvarea micilor avarii la instalațiile sanitare, electrice sau gaze la orice adresă din sectorul 4, București.

  • Desfundăm canalizare, țevi, căzi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseală.
  • Înlocuim țevi sparte.
  • Înlocuim cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tabloul de siguranțe.
  • Verificăm instalațiile de gaze, montăm / demontăm aragaze, centrale termice, boilere.

 

Țeavă spartă sau înfundată ?

Instalatori profesioniști vă stau la dispoziție 7 zile din 7, 24 de ore pe zi. Practicăm tarife mici.

Ai probleme cu instalația electrică ?

Noi asigurăm lucrări rapide de mentenanță și de remedieri a avariilor în toate sectoarele din București, inclusiv în sectorul 4.
Indiferent de complexitatea lucrării: aveți de schimbat un bec, o lampă de iluminat sau doriți să înlocuiți cablurile din pereți, noi vom răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră.

tel:0760-574.736

Ai probleme cu instalatia sanitara, electrica sau de gaz?

Contacteaza Edural pentru solutii rapide si interventii de calitate.

Instalatorii nostri profesionisti intervin cu succes in probleme, indiferent de complexitatea lor. Gama noastra de servicii include totul, incepand de la cotatia de pret pana la mentenanta lucrarilor pe o anumita perioada de timp. In plus, puteti sa legati oricand o colaborare cu noi pe termen lung si astfel sa rezolvati pentru intotdeauna problema gasirii unui profesionist care sa fie capabil sa va ajute. Punem un accent deosebit pe oferirea unor servicii de inalta calitate si, indiferent de complexitatea lucrarilor pe care trebuie sa le efectuam, noi reusim sa le rezolvam cu succes.

Servicii profesioniste de calitate indiferent de complexitatea lucrarilor

Echipele noastre de profesionisti au pregatire in domeniu si experienta consistenta. Fiecare dintre ei este expert in domeniul pe care il reprezinta, asadar, veti putea sa lasati cu toata increderea lucrarea pe mainile noastre. Suntem convinsi ca o data ce veti apela la noi nu veti mai fi interesat sa incercati si alte servicii intrucat prin intermediul nostru veti descoperi solutii pentru toate problemele incepand de la cele mai comune pana la cele mai imposibile. Asadar, va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  • Desfundam canalizare, tevi, cazi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseala
  • Inlocuim tevi sparte
  • Inlocuim cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tablou de sigurante
  • Verificam instalatiile de gaze, montam / demontam aragaze, centrale termice boilere
  • Asiguram lucrari rapide si mentenanta

Pentru noi este foarte important sa oferim lucrari de calitate, tocmai de aceea lucram cu materiale de inalta calitate  ale caror avantaje sunt puse in valoare din plin de profesionistii nostri care stiu sa lucreze cu acestea. Echipele noastre sunt pregatite oricand sa intervina, astfel incat urgenta dumneavoastra sa fie rezolvata in timp util si sa puteti evita cheltuielile mai consistente cauzate de problemele cu care va confruntati.

Cauti un instalator ? Nu mai cauta pentru ca l-ai gasit la noi

Prin intermediul nostru, intotdeauna veti avea parte de cotatii de pret corecte pe care sa va puteti baza, astfel incat sa cunoasteti de la inceput daca bugetul alocat este unul suficient. Serviciile noastre nu se adreseaza numai pentru sectorul 4 al capitalei ci oferim aceste servicii pentru tot Bucurestiul. Astfel, oriunde v-ati afla, indiferent de zi sau de ora, puteti sa va bazati pe ajutor profesionist.

Pentru a beneficia de serviciile noastre nu trebuie decat sa ne contactati iar noi vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra.

Inca din anul 2006 asiguram lucrari de calitate in domeniul instalatiilor sanitare, de incalzire si de aer conditionat. In tot acest timp, am castigat piata prin seriozitate, profesionalism, promptitudine si calitatea lucrarilor efectuate. Apeland la noi, intotdeauna veti putea sa va bazati pe profesionistii nostri intrucat va stau la dispozitie in fiecare zi, indiferent de ora. Suntem convinsi ca prin intermediul nostru veti putea sa gasiti servicii de inalta calitate care sa va multumeasca pe deplin. Nu ezitati si puneti mana pe telefon cat mai repede si solicitati ajutorul de care aveti nevoie.