office@edural.ro (+4) 0744 370 224 » (+4) 0760 574 736

Instalator sector 5 interventii rapide

instalator sector 5Instalatori sector 5 – intervenim urgent pentru rezolvarea micilor avarii la instalațiile sanitare, electrice sau gaze la orice adresă din sectorul 5, București.

  • Desfundăm canalizare, țevi, căzi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseală.
  • Înlocuim țevi sparte.
  • Înlocuim cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tabloul de siguranțe.
  • Verificăm instalațiile de gaze, montăm / demontăm aragaze, centrale termice, boilere.

 

Țeavă spartă sau înfundată ?

Instalatori profesioniști vă stau la dispoziție 7 zile din 7, 24 de ore pe zi. Practicăm tarife mici.

Ai probleme cu instalația electrică ?

Noi asigurăm lucrări rapide de mentenanță și de remedieri a avariilor în toate sectoarele din București, inclusiv în sectorul 5.
Indiferent de complexitatea lucrării: aveți de schimbat un bec, o lampă de iluminat sau doriți să înlocuiți cablurile din pereți, noi vom răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră.

 

Locuiesti in sectorul 5 al capitalei si ai nevoie de un instalator? Apeleaza chiar acum la Edural

Dupa cum bine stiti, avarierea instalatiei electrice, spargerea unor tevi de apa sau orice alte probleme de aceasta natura, pot sa apara oricand. Si, mai ales atunci cand nici nu va asteptati. Insa, nu este nici o problema atunci cand stii la cine sa apelezi iar acesta reactioneaza cu promptitudine la solicitarile tale. Incepand de la oferirea unei cotatii de pret pana la efectuarea lucrarilor si asigurarea mentenantei, ne ocupam de toate. Punem un accent deosebit pe rezolvarea in timp util a problemelor urgente intrucat stim cat este de important pentru dumneavoastra.

Edural – o companie pe care va puteti baza indiferent de complexitatea lucrarilor

Preluam solicitarile de la clientii nostri si raspundem in timp util, oferind solutii profesioniste si calitate in tot ceea ce facem. Acoperim o gama larga de servicii precum:

  • Desfundare canale, tevi, cazi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseala
  • Inlocuim tevi sparte
  • Inlocuim cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tabloul de sigurante
  • Verificam instalatiile de gaze, montam / demontam aragaze, centrale termice, boilere
  • Asiguram lucrari rapide si mentenanta pentru toata gama de servicii pe care le acoperim

Profesionistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in orice zi si la orice ora. Indiferent de complexitatea problemei puteti sa contati pe noi intrucat va oferim cele mai calitative servicii. Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu experienta care isi cunosc foarte bine domeniul in care activeaza. Este foarte important sa alegeti oamenii potriviti pentru remedierea situatiilor cu care va confruntati intrucat numai asa puteti sa va asigurati ca lucrarile sunt de calitate iar solutiile durabile si rezistente.

Folosim numai materiale de inalta calitate si echipamente de ultima generatie, astfel incat sa putem raspunde cu acuratete necesitatilor dumneavoastra. Incepand de la cele mai simple probleme pana la cele mai complexe, noi ne ocupam de toate.

Suntem la dispozitia dumneavoastra oricand si la orice ora cu servicii de calitate

Indiferent daca va aflati in sectorul 5 sau in oricare dintre celelalte sectoare, serviciile noastre pot sa fie accesate de oriunde. Suntem intotdeauna pregatiti sa oferim solutiile potrivite pentru toate problemele dumneavoastra si, putem sa asiguram calitatea lor indiferent de complexitate. Profesionistii nostri asigura servicii care sa va aduca un grad de satisfactie si multumire extrem de ridicat.

Apeland la noi, nu va veti mai confrunta niciodata cu situatia de a fi necesar sa gasiti profesionisti in domeniu care sa lucreze bine si sa solicite un pret corect. Noi va punem la dispozitie toate acestea impreuna cu serviciile noastre. Nu veti mai avea nici o grija si veti putea sa intampinati intotdeauna orice situatie cu zambetul pe buze intrucat ne aveti pe noi, care suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati sau pur si simplu sa completati campurile din cotatia de pret iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Alegeti sa rezolvati problemele rapid si inteligent apeland numai la profesionisti.