office@edural.ro (+4) 0744 370 224 » (+4) 0760 574 736

Instalator sector 6

Cauti un instalator sector 6 Bucuresti?

Instalatori sector 6 – Edural iti pune la dispozitie profesionistii de care ai nevoie.

firma instalatii sanitare sector 6

Te confrunti cu probleme care ti se par imposibil de rezolvat? Sau iti doresti sa gasesti o echipa de profesionisti pe care sa te poti baza oricand si la orice ora? Noi iti punem la dispozitie solutia pentru astfel de necesitati prin intermediul specialistilor nostri cu experienta in domeniile pe care le reprezinta. Acoperim o gama vasta de servicii, toate concepute in folosul dumneavoastra, astfel incat sa gasiti intr-un singur loc solutia la orice tip de problema cu care va confruntati. Probleme la instalatia electrica sau la cea de gaze? Noi suntem aici sa le rezolvam. S-a spart o teava in perete si a inundat totul pana la parter? Intervenim prompt pentru a minimiza pagubele.

Disponibili oricand si la orice ora cu solutii eficiente pentru problemele dumneavoastra

Prin intermediul nostru veti gasi intotdeauna pe cineva disponibil sa va ajute la orice ora si in orice zi. Va oferim acest lucru pentru ca stim cat de greu este sa gasesti pe cineva disponibil mai ales daca problemele de acest tip intervin dupa orele de lucru sau in zilele de weekend. Iata care sunt serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra:

  • Desfundare canalizare, tevi, cazi de baie, vas WC, scurgeri de pardoseala
  • Inlocuire tevi sparte
  • Inlocuire cabluri electrice, tablouri electrice, prize sau tablou de sigurante
  • Verificare instalatii de gaze, montare / demontare aragaze, centrale termice, boilere
  • Lucrari rapide si mentenanta

Aveti de schimbat un bec, sistemul de iluminat in casa sau doriti sa schimbati cablurile din pereti, indiferent de complexitatea lucrarii, va puteti baza pe noi. Va punem la dispozitie cei mai buni profesionisti si va oferim cele mai corecte preturi de pe piata. Viziunea noastra este aceea de a oferi lucrari de calitate, serozitate, profesionalism si promptitudine, caracteristici pe care le aplicam inca din anul 2006 de cand a luat nastere compania noastra. Suntem convinsi ca o data ce ati apelat la serviciile noastre veti gasi in acestea tot ceea ce v-ati asteptat sa primiti din partea unor profesionisti.

Profesionistii nostri asigura lucrari de calitate pe termen lung si nu numai

Pentru a asigura rezistenta si durabilitatea interventiilor solutionate, lucram cu cele mai performante echipamente si numai materiale de inalta calitate. Profesionistii nostri cunosc toate caracteristicile instrumentelor de lucru pe care le punem la dispozitie, astfel incat reusesc de fiecare data sa le puna in valoare caracteristicile.

Prin intermediul nostru veti gasi intotdeauna un ajutor de nadejde si veti putea sa va bazati pe ajutor profesionist indiferent de situatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o cotatie de pret sau sa ne contactati. Indiferent de modalitatea prin care luati legatura cu noi, intervenim cu promptitudine si solutii care sa fie de un real ajutor in toate situatiile.

Nu uitati, atunci cand apelati la profesionisti care isi cunosc foarte bine meseria va asigurati ca problemele dumneavoastra nu sunt rezolvate temporar ci pe termen lung. Asadar, prin intermediul nostru intotdeauna veti putea beneficia de servicii de inalta calitate.