Montam coloane electrice individuale pentru aer condiționat

coloana-electrica-calcul

Oricât ar fi de eficiente noile sisteme de condiționare a aerului, acestea sunt mari consumatori de energie electrică. Alimentarea unui astfel de consumator necesită de cele mai multe ori instalarea unei coloane electrice separate, pentru a nu supra-solicita coloanele deja existente.

Conductorii care compun o coloană electrică trebuiesc dimensionați în așa fel încât să facă față cu brio unui consum maxim, fără a se supra-încălzi, de asemeni siguranța trebuie astfel dimensionată încât să întrerupă alimentarea cu energie electrică doar atunci când se produce un scurt circuit sau atunci când există riscul de a se supra-încălzi conductorii circuitului electric pe care-l alimentează.

Dacă doriți să achiziționați și / sau montați un aparat de aer condiționat, apelați cu încredere la societatea noastră pentru a vă monta o coloană electrică separată pentru alimentarea acestuia, mai ales atunci când aveți dubii în ceea ce privește modul în care a fost calculată și dimensionată instalația electrică a clădirii.

tablou-distributie-electrica